Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Esküvő

szülőköszöntő, köszönőajándék, szertartás, workshop - a florárium jegyében

IMG_20220117_110844

Kreatív floráriumok

Nem, nem fogunk tudni számodra valami készet mutatni, ami pont passzol az esküvőd hangulatához, színvilágához – a személyiségetekhez… Nélkületek nem megy.

Csak felvillantani tudjuk, hogy miket csinálunk, és ha úgy érzitek, kreativitásunkkal segítségetekre tudunk lenni, hogy a Nagy Nap igazán egyedi “floráriumos” képet kapjon dekorációban, ajándékokban és a szertartásban is, állunk rendelkezésetekre!

Hogyan kezdjük?

Először is, megbeszéljük, lesz-e valamilyen tematikája az esküvőnek. Ha Gyűrűk Ura rajongók vagytok, adja magát a hobbit tematika, de készítettünk már floráriumot sziklamászóval és miniatűr botanikus kertet is a növények latin neveivel. Fontos, hogy legyen elég idő az ötletekre és a kivitelezésre!

Második lépésben költségvetést készítünk és megnézzük, hogyan egyeztethetők össze az elképzelések és a pénzügyi lehetőségek. 

Ezután időzítési terv készül, hogy legalább ezzel ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni. A florárium hálás jószág, hetekig is megőrzi szépségét.

 

Szülőköszöntő ajándékok

A szülőköszöntés csodás ajándékai is el tudnak készülni már jóval a Nagy Nap előtt, hogy minél kevesebb kapkodás maradjon a végére.

Választhattok teljesen egyforma floráriumokat, de lehetőség van itt is arra, hogy az örömanyák, örömapák saját életéhez igazítsuk a florárium tematikáját.

Szép formájú zárt floráriumokat javaslunk, amelyek egyszerűen szállíthatók az esküvő helyszínére.

IMG_20220117_105236
IMG_20220117_111511

Szertartás

Készítsétek el közösen életetek első floráriumát, amely a közös életetek része lesz!

Az elkészítés lehet a készülődés része, amelynek utolsó mozzanatait a szertartáson végzitek el. Erre a célra workshopot javaslunk a számotokra, amely filmezhető és fotózható esemény lehet.

Gondolkodjuk közösen!

Köszönőajándék készítő workshop

A köszönőajándék talán az egyik legnehezebb kérdés, hiszen különlegesnek, értékesnek, figyelemfelkeltőnek, személyesnek kell lennie, mindezt úgy, hogy a költségek az ésszerűség határain belül maradjanak.

A Köszönőajándék készítő workshop azoknak a menyasszonyoknak készült, akik koszorúslányaikkal, barátnőikkel együtt az esküvőre való felkészülést is élményként szeretnék megélni.

Röviden: a workshop keretein belül megtanítjuk, hogyan kell elkészíteni egy mini floráriumot, sőt, segítünk az anyagbeszerzésben is.

florariumkeszites-workshop
IMG_20210109_155250

Esküvői dekoráció

Asztali dekorációként is floráriumokat ajánlunk. 

A hangulatvilágítás remekül megoldható LED fényfüzérrel, a florárium pedig akár családi köszönőajándékként is szolgálhat.

Florárium készítés

workshop