Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Növénykedvelőknek, hobbi kézműveskedőknek, kreatív embereknek lélekmelengető ajándék.

A részvételi díj a következőket tartalmazza:

  • egy fő részvételére jogosít
  • a választott üveget, a florárium elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot és az eszközöket biztosítjuk
  • a terembérlet egy főre eső részét

A workshopon a fotókon látható zárt üvegtetős floráriumot VAGY  üveggömb floráriumot – utóbbi a “Sziklazuhatag” fantázianevű termékünk – készítheted el, amelyet lépésről-lépésre megtanítunk.

  • Olyan növényeket biztosítunk, amelyek kellően “strapabíróak” ahhoz, hogy floráriumod sokáig életben maradjon.
  • A floráriumba kerülő minden alapanyagot lelkiismeretesen előkészítünk, mosunk, szárítunk, aprítunk, rostálunk, hogy a legtökéletesebb végeredményt kapd.
  • Többféle dekoráció közül tudsz majd választani.

A részvételi díj megfizetése után elektronikus számlát küldünk. Ez a számla szolgál belépőjegyként, amelyet kinyomtathatsz vagy elektronikusan is bemutathatod a helyszínen.

Workshopjainkat rendszeresen szervezzük több helyszínen.

A workshopot minimum 5 fő érvényes jelentkezésekor tartjuk meg. A workshop időtartama 2 óra.

Amennyiben a minimálisan szükséges létszám nincs meg, a megadott telefonszámon vagy e-mailben értesítünk. Ezért fontos, hogy ha a workshopot ajándékba adod valakinek, megkapjuk a megajándékozott elérhetőségét.

Az ajándék workshop részvétel 2024. dec. 31-ig váltható be.

Workshopjainkon fotó és videófelvétel készül, amelyet marketing anyagainkban felhasználunk. Ha ehhez nem járulsz hozzá, kérjük, jelezd a workshop elején.

Florárium workshop “Válassz te!”

Növénykedvelőknek, hobbi kézműveskedőknek, kreatív embereknek lélekmelengető ajándék.

Kézműves foglalkozás, amelyen elkészíthetsz egy szépséges zárt floráriumot. Alapanyagot és eszközöket biztosítunk. A foglalkozás első részében beavatunk a floráriumokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókba, majd közösen, lépésről-lépésre elkészíted saját design-odat. Az elkészített floráriumot minden résztvevő hazaviheti.

24.500Ft26.500Ft

Rövid ismertető

Kézműves foglalkozás, amelyen irányításunkkal elkészíthetsz egy csodás floráriumot!

Válassz te! Kezdőknek az üvegtartályt ajánljuk, haladóknak és ügyeskezű kreatívoknak a gömb floráriumot. Mindkét florárium zárt, párakedvelő növények kerülnek bele, és szinte gondozásmentesek lesznek. Az üveggömbhöz üvegtetőt adunk.

Izelítő a workshopunkról:

A workshopokat az aktuális járványügyi szabályok betartásával szervezzük. Betegség esetén egy későbbi időpontban tudsz részt venni, vagy visszatérítjük a részvételi díjat.

Szeretnél jönni, de másik időpont lenne jó neked? Kérj értesítést!

Ennek a “terméknek” a megvásárlásával belépőjegyet váltasz a workshopra.

Megosztás

Résztvevőink írták...

Remek hangulatú workshop volt, jó kis csapat jött össze. Laciról meg süt, hogy nagyon élvezi, köszi a szombat délutánt. Tartottam attól, hogy nem leszek elég kreatív, ügyetlenebb és lassabb leszek, stb. Ezt kb. az ismerkedésnél el is engedtem ;) Azt hiszem még jobban beleszerelmesedtem a floráriumokba ❤️
 
Bea
Rendkívül kellemes programnak bizonyult a florárium készítés. Tapasztalt, felkészült és lelkes volt az előadó, aki türelmesen válaszolt minden kérdésre, miközben terelgette a csoportot a mini kert készítésének útján. Élmény volt a Workshop minden perce, ezért bátran ajánlom az egyedül, párral, de akár nagyobb gyermekkel érkezőknek is! Két óra teljes kikapcsolódás, ahonnan feltöltődve, saját kis “kertjével” távozhat mindenki!
 
Nóri
A floráriumkészítő workshop egy igazi élmény volt. Laci türelmes, felkészült oktató és nagyon hasznos tanácsokkal vértezett fel mindenkit. A végeredmény pedig egy fantasztikus mini-kert lett, mely kicsi otthonom gyöngyszeme. A program összességében jól szervezett. Érdemes volt belevágni, mindenkinek meleg szívvel ajánlom.
 
Lili

További lehetőségek, ha saját magadnak szeretnél floráriumot készíteni: