Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Növény terrárium készítés

megrendelésre, akár egyedi méretben, növényvilágítással

növény terrárium teljes spektrumú világítással

Növénydekoráció - akár egyedi méretben

A növények lakhelyéül szolgáló üveg hivatalosan “florárium”. A szó azonban még kevéssé ismert, ráadásul az angol megfelelője “plant terrarium”, vagyis növényterrárium, ami még jobban fokozza a zavart. Formáját tekintve pedig a növényterrárium olyan, mint egy jól lezárt akvárium…

A növényterrárium egy négyszögletes üvegtartály tetővel, amelyet növényekkel ültetünk be, a felszínt a floráriumoknál megszokott módon dekoráljuk és a florárium rétegrendet használjuk. 

Növényterrárium válhat egy designos akváriumból is, amelyet az akvárium beépített LED-je világít meg.

Egyedi méretben, akár a te bútorod polcára is készülhet. Ha polcba teszed, a hátsó fal helyére tükör is kerülhet. Megvilágításként kérhetsz teljes spektrumú LED növényvilágítást vagy sárga fényűt is, esetleg a kettő kombinációját. A tervezéstől a “beszerelésig” együttműködünk partner cégeinkkel – az üvegessel és a világítás specialistával.

 

Csodaszép mini dzsungel

A növényterrárium a designer álma! Szinte bármilyen floráriumdesign kialakítható. Sziklás dombok, ösvények, tündérlak, de akár bármilyen tájkép is létrejöhet az üvegekhez, üveggömbökhöz képest óriási térben.

A design kialakítása előtt egyeztetünk Veled. Elmondjuk, miben gondolkodhatsz, hogy növényterráriumod ne csak a kezdetekben legyen szép, hanem hosszútávon is.

 

noveny-terrarium-felulnezet