Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Impresszum

A honlap készítői:

Honlap programozás – Kis László
Szöveg – Ujvári Mária

A honlap tulajdonosa:

 • teljes vagy rövid cégnév: Ujvári Mária e.v.
 • székhely, postai cím: 1181 Budapest Baross u. 108.
 • termék átvételi pont: Budapest, XVIII. kerület
 • e-mail cím: info@mini-kert.hu
 • telefonszám: 06 20 971 2232
 • a szolgáltatót a nyilvántartásba bejegyző bíróság vagy hatóság megnevezése, és a szolgáltató nyilvántartásba vételi száma (cégjegyzéket vezető törvényszék cégbíróságának megnevezése és a cégjegyzék száma): NAV, egyéni vállalkozói nyilvántartási szám: 7988312
 • adószám: 63943272-2-43
 • bankszámlaszám: K&H Bank 10201006-50247002-00000000
 • webáruház nyilvántartási szám: 10419 (Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Polgármesteri Hivatal)
 • magatartási kódex elérhetősége: http://oksz.hu/kereskedelmi-etikai-kodex
 • tárhelyszolgáltató székhelye, email címe: Tárhely.eu

További nyilatkozatok:

A honlap tartalma:

A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni, és az információk pontosságára, teljességére a tulajdonos nem ad garanciát.

Szerzői jogok:

A mini-kert.hu oldalait információs és kapcsolatépítő célból hoztuk létre. A weboldalak szerzői jogi védelem alatt állnak, az azzal kapcsolatos minden jog gyakorlására a tulajdonos kizárólagosan jogosult. Tilos a weboldalak kereskedelmi felhasználása egészében és/vagy részleteiben a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül.

Változtatás joga:

A tulajdonos fenntartja magának a weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát.  Különös tekintettel igaz ez az árváltoztatásra. A tulajdonos nem garantálja azt, illetve nem nyújt biztosítékot arra, bár törekszik rá, hogy a weboldalakon elérhető információ napra kész legyen.

Linkek:

A weboldalainkon előforduló linkek: a tulajdonos nem felelős más weboldalak tartalmáért, továbbá a más weboldalak tulajdonosainak titoktartási és adatkezelési gyakorlatáért.

Felelősség korlátozása:

A látogatók a weboldalakat kizárólag saját felelősségükre használhatják. A tulajdonos nem vállal felelősséget semmiféle tanács végrehajtásáért, amennyiben azt a weboldal látogatója a felügyelete nélkül hajtotta végre. A tulajdonos a jelen weboldalak használata során az ügyfélnél felmerülő károkért kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

Jogviták:

A fenti felhasználási feltételekre a magyar jog előírásai az irányadóak. Amennyiben vita esetén a felek békésen megegyezni nem tudnak, a Pesti Központi Kerületi, illetőleg a Fővárosi Bíróság perértéktől függő kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.