Barion Pixel

Óriás florárium beültetés

oase biOrb AIR, Kayu és más prémium floráriumok beültetése és felújítása

Prémium florárium beültetés
oase biOrb AIR

A prémium kategóriás florárium elkészítése mindig különleges lehetőség és megtisztelő megbízás a számunkra, hiszen a különlegesen nagy méretek növényben és design-ban is nagy játékteret ad. 

A biOrb automatizált terrárium (florárium) gömb párabefúvást, légkeringést és LED-es világítást biztosít a növényeknek amellett, hogy csodálatos látványt nyújt. Nincs páralecsapódás, ugyanakkor a vízszintjelző tájékoztat a gömb növényeinek létfontosságú nedvesség szintjéről.

A biOrb terrárium beültetés előtt egyeztetünk a növények fajtájáról, a design igényeidről. A régebbi gömb akril falát tisztítjuk, polírozzuk, a beültetést ezután kezdjük el. Fotókat küldünk a készülő gömbről, majd az elkészülést követően megfigyelés alatt tartjuk a miniatűr dzsungelt.

Segítünk új biOrb beszerzésben is.

 

biorb terrárium beültetés
3 emeletes Kayu florárium

Prémium florárium beültetés
Kayu

Az indonéz kávécserje fájába fújt kézműves üvegek roppant látványos lakás- és irodadekorációként szolgálnak.

A nagyméretű, akár 3 üvegtartállyal rendelkező, álló floráriumok esetében első lépésként páccal kezeljük a fát. Ha szükséges, átalakításokat végzünk a stabilitás érdekében.

A design és a növény preferenciák egyeztetése itt sem maradhat el. A szintek izgalmas játékot tesznek lehetővé: a képen látható 3 szintes Kayu floráriumban pl. egy kis szerzetes “lakik”, akinek házikója és külön meditáló rétje is van, a titkos “átjárókról” nem is beszélve…

A Kayu termékcsalád számtalan óriással dicsekedhet, így más egyedi darabok is rendelhetők.