Barion Pixel

Promóciós ajándék, dekoráció a fenntarthatóság jegyében

szögletes alapú dugós palack florárium

Promóciós ajándék

a fenntarthatóság és a környezetvédelem jegyében

A fenntarthatóság és a környezetvédelem egyre több vállalat számára központi kérdés. Ugyanakkor nehéz olyan promóciós ajándékot találni, amely ezt az elvet megfelelően közvetíti és ugyanakkor prémium minőséget sugall.

A florárium már önmagában is nyugalmat, harmóniát, a természet közelségét hozza az otthonba, az irodába – exkluzív ajándékként pedig hónapokon át emlékezteti a megajándékozottat arra, hogy kitől is kapta. 

Rendezvények, konferenciák ideális köszönőajándéka.

Tematikájában is a cégre szabható, ajándékkísérővel a brand is igényesen, visszafogottan kommunikálható.

Beszélgessünk az igényekről és az ötleteinkről!  

Élő növény dekoráció étterembe, hotelszobába

A floráriumok gondozásmentes változatai – elsősorban a zárt floráriumok és palackkertek – ideális díszítőelemei az éttermi asztaloknak.

Ma különösen trendik a zöld éttermek, amelyekben a fő dekorációs elem a zöld, élő növény. A nagyméretű növényfalakat, mohafalakat egészíthetik ki a minden asztalon elhelyezhető palackkertek, mini zárt floráriumok.

A hotelszobákban megoldhatatlan az élő növény gondozása. Ezt a környezetet teheti barátságossá egy-egy florárium vagy palackkert, amely hónapokon át gyönyörködteti a vendégeket.

Várjuk megkeresésed elérhetőségeinken!

csatosüveg florárium
Retro patikai üveg palackkert

Orvosi váró, kozmetikai szalon dekoráció

Azokban a várókban, ügyfélterekben, ahol higiéniai szempontok miatt nincs igazán lehetőség az élő szobanövények kihelyezésére, a zárt floráriumok és palackkertek kitűnő dekorációs elemként szolgálhatnak.

A növények egy lezárt üvegben vannak, még a locsolás idejére sem kell kinyitni őket – hiszen a vízkörforgás biztosítja, hogy a növények elegendő vízhez és párához jussanak.

Az üveg is jól tisztántartható, hiszen egy egyszerű portörléssel a tisztítás megoldható.

A floráriumok által nyújtott kép a nyugalmat, a békét és a természetet hozza közel az emberhez ott, ahol erre sokszor a legnagyobb szükség van.

Az orvosi váróknak különleges hangulatot adhat a patikai üvegbe ültetett florárium!