A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Attól függően, hogy éppen milyen növényből van készletünk, egyeztetés után összekészítjük azt a mixet, amelyet számodra ajánlunk.

Floráriumi növények - párakedvelő mix

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Párakedvelő mininövények, amelyeket zárt floráriumba ültethetsz be.

Ez a termékünk

2.500Ft4.500Ft

Áraink alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t! Az értékesítést KATÁ-s kisadózó vállalkozásként végezzük.

Rövid ismertető

Az éppen aktuális készlettől függően tudunk számodra mini méretű növényeket biztosítani.

Azoknak a növényeknek a leírását, amelyekkel dolgozni szoktunk, a következő menüpontban találod: Növények

Megrendelés előtt mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy tisztázni tudjuk, pontosan milyen növényeket tudunk adni, mit ajánlunk illetve milyen elképzeléseid vannak.

A florárium érzékeny jószág, ezért elsősorban a személyes átvételt javasoljuk, amelyre Budapest XVIII. kerületében, műhelyünkben, az M0-ás autóúttól 10 percnyire, az M5-ös autópálya bevezető szakaszától 5 percnyire tudsz sort keríteni. A személyes átvétel előre egyeztetett időpontban, HÉTVÉGÉN is lehetséges! Kérjük, hogy a megrendelés Megjegyzés rovatába írd be, mikor szeretnéd átvenni a floráriumot, vagy keress minket e-mailben vagy munkaidőben a következő telefonszámon: 06 20 521 5960.

Útvonalterv az M0-ás lehajtóról

Házhozszállítást is kérhetsz, amelynek díja földrajzi helytől függően változik.

  • Budapest területén belül
    (szerdai kiszállítási napon): 5.200 Ft
  • Agglomeráció területén
    (szerdai kiszállítási napon)7.000 Ft
  • Budapest és az agglomeráció területén belül
    (expressz kiszállítás, 1 munkanapon belül): 9.500 Ft
  • Országos (agglomeráción kívüli): 9.500 Ft

A kiszállítás Budapesten és az agglomerációban hetente egy alkalommal, az ország többi részére a futárszolgálatnak való átadást követő 2-4 munkanapon belül történik. A kiszállítás pontos idejéről a futárszolgálat e-mail és sms értesítést küld.

Lehetőség van expressz kiszállításra is, ha ilyet szeretnél és a florárium rendelkezésre áll, keress minket elérhetőségeinken!

Részletesen: házhozszállítás

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Törlés

Megosztás