Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Moha

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Szárított moha, amely víz hatására feléled, így kiváló talajtakarója a floráriumoknak. A képeken a benedvesitett moha látható.

1.850Ft

Rövid ismertető

Szárított moha megbízható forrásból!

Az erdőben szedett mohába könnyen belekeveredhetnek védett fajták is, ráadásul a frissen begyüjtött mohával együtt kártevőket, vagy azok lárváit is bevihetjük a floráriumba. Nem tanácsoljuk a saját gyüjtésű moha felhasználását, mert egy “nem várt vendég” tönkreteheti az értékes minikertet.

Az általunk forgalmazott mohafajták nem védett fajták, és a feldolgozási és raktározási folyamat során a florárium fertőzésének esélyét is a minimálisra csökkentjük.

Kb. 70 négyzetcentiméternyi (egy tenyérnyi) mennyiség, amely egy vagy több darabból áll. Egy florárium vagy palackkert elkészítéséhez szükséges adag, amely a beszerezhetőségtől függően a következő lehet:

  • ciprusmoha (Hypnum cupressiforme)
  • közönséges seprűmoha (Dicranum scoparium)*

* Nem tévesztendő össze a védett zöld seprűmohával (Dicranum viride)!

Egy kis segítség a moha beültetéséhez:

Harmonika tartalom
A rendelkezésünkre álló készletek alapján tudjuk teljesíteni a megrendelésed. Kérjük, mielőtt rendelsz, mindenképpen érdeklődj elérhetőségeinken!
Ha mohát rendelsz, választhatod a Foxpost automatába szállítást a személyes átvétel helyett.

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás

Címkék: