A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Gondozás:

 

Orchidea florárium üvegkockában

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Látványos orchidea beültetés. Egy kép többet mond ezer szónál.

11.500Ft

Áraink alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t! Az értékesítést KATÁ-s kisadózó vállalkozásként végezzük.

Rövid ismertető

Orchidea florárium, amelyet különlegesen rétegzett vízelvezető rétegre helyeztünk.

Az orchidea számára fontos, hogy átlátszó tartályban legyen, ugyanis gyökerein keresztül is fotoszintetizál. Ezt az orchideát üvegtartályba ültettük betartva az orchidea gondozás és ültetés alapvető szabályait. A felszínt mohával díszítettük.

Kizárólag megrendelésre készítjük, hogy a növény éppen tökéletes állapotában kerülhessen hozzád. A megrendeléstől számítva nagyjából 2 hét múlva tudod átvenni.

A florárium érzékeny jószág, ezért elsősorban a személyes átvételt javasoljuk, amelyre Budapest XVIII. kerületében, műhelyünkben, az M0-ás autóúttól 10 percnyire, az M5-ös autópálya bevezető szakaszától 5 percnyire tudsz sort keríteni. A személyes átvétel előre egyeztetett időpontban, HÉTVÉGÉN is lehetséges! Kérjük, hogy a megrendelés Megjegyzés rovatába írd be, mikor szeretnéd átvenni a floráriumot, vagy keress minket e-mailben vagy munkaidőben a következő telefonszámon: 06 20 521 5960.

Útvonalterv az M0-ás lehajtóról

Házhozszállítást is kérhetsz, amelynek díja földrajzi helytől függően változik.

  • Budapest területén belül
    (szerdai kiszállítási napon): 5.200 Ft
  • Agglomeráció területén
    (szerdai kiszállítási napon)7.000 Ft
  • Budapest és az agglomeráció területén belül
    (expressz kiszállítás, 1 munkanapon belül): 9.500 Ft
  • Országos (agglomeráción kívüli): 9.500 Ft

A kiszállítás Budapesten és az agglomerációban hetente egy alkalommal, az ország többi részére a futárszolgálatnak való átadást követő 2-4 munkanapon belül történik. A kiszállítás pontos idejéről a futárszolgálat e-mail és sms értesítést küld.

Lehetőség van expressz kiszállításra is, ha ilyet szeretnél és a florárium rendelkezésre áll, keress minket elérhetőségeinken!

Részletesen: házhozszállítás

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás

Többi minikertünk:

Üveggömb florárium 19 cm-es “Lépcső és szikla”

14.900Ft16.400Ft

Kusamono üvegtál 32 cm átmérő “Bonsai ginzeng”

21.500Ft

Üveggömb florárium 19 cm-es “Domb”

9.850Ft11.350Ft

Üveggömb florárium 19cm-es átmérő

13.500Ft15.000Ft

Üveggömb florárium 25 cm-es “Ametiszt kristály”

27.900Ft29.400Ft

Üveggömb florárium 19 cm-es “Ősi sziklák”

14.500Ft16.000Ft