Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Méretek:

vastagság 3 mm, átmérő többféle méretben

Üvegtető, nyitott floráriumra, több méretben

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Üvegtető, nyitott floráriumokhoz, a pára visszatartására.

Kategória

1.900Ft3.100Ft

Rövid ismertető

A kiegészítőként rendelhető üveglap jelentős mértékben visszatartja a párát, így sokkal kevesebb locsolást igényelnek a növények. Ráadásul így kifejezetten párakedvelő – egyébként zárt palackkertbe ajánlott – fajtákat is lehet ültetni egy nyitott gömb floráriumba. Az üveglaphoz csomagolt három, öntapadós szilikon lencse megakadályozza, hogy az üveglap lecsússzon a minikertről. A parafával ellentétben átereszti a fényt, így a növények fotoszintetizálása is maximalizálható és nem utolsó sorban felülnézetből is gyönyörködhetünk a floráriumban.

Nagyon hasznos termék, mert akár több hétig, sőt akár hónapig sem kell a növényeket locsolni, a dekorációs mohák kifejezetten meghálálják a páradús klímát. A legjobb záródást akkor érhetjük el, ha az üvegtartály pereme csiszolt (mint pl. az általunk is forgalmazott üveggömbök), így két teljesen sík felület érintkezik egymással, biztosítva a tökéletes záródást.

Harmonika tartalom

Floráriumainkhoz különféle kiegészítőket rendelhetsz, amelyeket vagy beépítünk a kompozícióba (pl. állatfigurák, házikók), vagy hozzácsomagoljuk a termékhez (pl. üvegtető a gömb floráriumhoz).

A kiegészítőket akár személyesen is átveheted a XVIII. kerületi műhelyünkben, előre egyeztetett időpontban, akár hétvégén is!

Ha a kiegészítőket egy termékkel együtt vásárolod meg, akkor azt hozzácsomagoljuk vagy eleve beépítjük a floráriumba. Amennyiben csak kiegészítőt rendelsz – pl. egy meglévő gömb floráriumhoz szeretnél egy üvegtetőt – , akkor azt Foxpost-tal is el tudjuk küldeni a számodra.

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás