Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Méretek:

magasság: 19 cm, átmérő: 17 cm, űrtartalom 3,3 l

Gondozás:

blankA lényeg: ezt a floráriumot úgy kezeld, mint a sivatagot, amelyet akár el is érhet egy zápor, és kivirágzik.

Tedd világos helyre, figyeld a növények leveleit. Amikor elfogyott belőlük a nedvesség, jelezni fognak. Röviden és velősen: Florárium gondozás típusok

 

Nyitott szukkulens floráriumunk a következő gondozást igényli:

  • A szárazságtűrő növényeket is kell locsolni, azonban roppant körültekintően! Meg kell várni, míg kiszárad a földjük, és csak ezután szabad egy kevés vizet adni nekik. A pozsgások és kaktuszok nagyon jól tűrik a szárazságot, a folyamatos nedves környezet viszont árt nekik.
  • A szárazságtűrő pozsgások általában szeretik a napos helyet, bár akad ez alól is kivétel.
  • Télen a szárazságtűrők (szukkulensek) a hűvösebb helyet kedvelik. Helyezd a floráriumot a leghidegebb helyre, ablakba! Nálunk egy északi fekvésű ablakban nagyon jól érzik magukat, ami alatt nincs fűtőtest. Ha már egyszer kevés a fény, legalább legyen hűvös.

Szukkulens üvegedény florárium 3 literes

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Ogre-fül, patkányfarok, majomfa - mintha Shrek kiszáradt mocsarában lennénk... Ezek a nevek azonban vagány megjelenésű pozsgásokat rejtenek! Szárazságtűrő florárium.

Ez a termékünk jelenleg nem rendelhető!

Rövid ismertető

Szürke homok, hófehér, legömbölyített sziklák, élénkzöld szárazságtűrő különlegességek, egy valódi Crassula kavalkád. A gyöngykavics ágyra először faszénréteg került, amely segít kiszűrni a baktériumokat, káros bomlástermékeket. A következő réteg egy különleges, szürkés árnyalatú homok. Hófehér, legömbölyített szélű sziklák közé rejtettük a pozsgások tövét. A felszínt világos és fekete színű gyöngykaviccsal fedtük le.

A beültetésben a következő növények vannak:

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás