Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
variete-dekoracio2
variete-dekoracio2

A Budapest Varieté vacsoraasztalain MiniKert Florárium dekoráció!

A Budapest Varieté partnereként az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Varieté nézői, vendégei figyelmébe ajánlhatjuk magunkat.

Néhány szóban a Budapest Varietéről:

Egy cirkuszi dinasztiákból származó házaspár, Eötvös Krisztina és Richter Szebasztián élesztette újra Budapesten a varietét. A műfaj színháztermi előadás, akrobatikus, zenés és komikus műsorszámokkal, Szebasztián és Krisztina szervezésében és rendezésében bátran mondhatjuk, hogy világszínvonalon. A különlegesség az, hogy az előadást egy exkluzív vacsora előzi meg, amelyet 2021-ben svédasztalos formában rendeznek. A vacsoravendégek a színházteremben asztaloknál ülve nézhetik majd végig az előadást. (Ha kedved támadt jegyet venni vagy akár feliratkozni a következő műsorok értesítőjére: www.budapestvariete.hu)

Különleges, exkluzív műsorhoz és estéhez ilyen dekoráció is passzol.

Kisebb és nagyobb üveggömböket és parafadugós palackkerteket készítettünk az alkalomra. A gömbökbe LED fényfüzér világítást tettünk.

A vendégek számára készített bemutatkozó brossúrában a fellépők bemutatkozása mellett a MiniKert Florárium is helyet kapott:

minikert florárium hirdetés

Megosztás:

És a többi...