Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
ajándékötletek_kávérajongóknak
ajándékötletek_kávérajongóknak

Ajándék ötletek kávérajongóknak

Szeretjük a kávét. Így is, úgy is. A kávécserje nagyon kedvelt növény a floráriumban, mert kicsi, mégis fás a szára, így a kompozíció mini fájaként szolgál.
A zárt florárium ideális lakhely a számára a folyamatos pára miatt. Levelei élénkzöldek és fényesek, és kiválóan alkalmazkodik a kevés tápanyaghoz.

A kávécserjével készült floráriumok üdítő változatosságot hozhatnak a kávérajongók számára, ami az ajándékot illeti. Végre nem csak kávé, szemeskávé vagy kávékapszula…

Magas, üvegtetővel zárt florárium a férfiak számára kedvelt ajándék. Szilikonos tetövel záródik, így semmi pára nem tud kiszökni belőle, vagyis gondozásmentes.
Kávéfa liget fantázianevű kompozíciónk nagyobb térben, több tő beültetésével készül. A felszínt sziklák díszítik.
A Latte üveggömbbe készült, aszimmetrikus elrendezéssel. A kávék egy tisztást vesznek körül, ahová a vészhelyzeti kávészemeket helyeztük egy üvegcsébe…
Kisebb üveggömbbe is ültetünk, kis dombként középre rendezve.
Egyedi megrendelésre készül a kávécserjés kokedama, a mohával borított japán szeretetgombóc, amelyet vízbe merítve kell locsolni.
Üvegbúra alá tettük a kávésbögrébe ültetett kompozíciót. Ne hagyd megtéveszteni magad, a bögre alját levágtuk, mert a növények számára ez a legjobb!
A fényes levelek jól mutatnak a szénfekete lávakő mellett…
Végezetül: igazi csűrcsavar a kávés florárium képével is rendelhető bögre.

Megosztás:

És a többi...

blank

Florárium rétegek

A florárium különlegessége, hogy az üvegbe ültetés miatt a felszín alatt lévő rétegek is láthatóvá válnak, ráadásul mivel az üveg alul nem lyukas, és a

Tovább olvasom »