Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
karacsonyi-uvegtal-felulnezet
karacsonyi-uvegtal-felulnezet

Karácsonyi céges ajándék ötlet – florárium, szerelem első látásra

Karácsonyi céges ajándék témában elég nehéz okosnak lenni, főleg akkor, ha a megajándékozott partnert, partnereket személyesen annyira nem is ismerjük, ráadásul az ajándékozást sok helyen a HR vagy a beszerzés intézi, míg a partnerrel egészen más osztály áll kapcsolatban. Vagyis: igyekezni kell valami emlékezetes, frappáns ajándékot kitalálni, ami valamennyire “cégesíthető”, minimum egy ajándékkísérő kártyával.

A céges ajándékok sora roppant hosszú – és egyre unalmasabb… Szerencsétlen férfiak legtöbbször valamilyen italt vagy itallal kapcsolatos dolgot kapnak, gyakorlatilag tekintet nélkül arra, hogy egyébként szeretik-e vagy sem. A nők sem járnak sokkal jobban a teáscsészékkel, teaválogatásokkal, maximum valamilyen irodai eszközzel vagy exkluzív karácsonyfa dísszel.

Vagy ott van az ötlettelenek utolsó mentsvára: az ajándékcsomag.

Mi a legfontosabb a karácsonyi céges ajándékban?

Hogy a partner EMLÉKEZZEN rá, melyik cégtől kapta!

Ehhez annyi kell, hogy maga az ajándék elérje a “WOW-faktort”, avagy az “Azta-de-klassz” kategóriába kerüljön.

Nos, bizton mondhatjuk, hogy floráriumaink ilyenek. Tényleg nem lehet velük felsülni, és aki kapja, nem tud közömbös maradni.

karácsonyi céges ajándék ötlet kávécserje florárium

Milyen érveket tudunk még felsorakoztatni a florárium, mint céges karácsonyi ajándék mellett?

  • unisex, vagyis férfiaknak, nőknek egyaránt tudunk floráriumot kínálni – a férfiak jellemzően a kávécserjés, bambuszpálmás palackkerteket szokták kedvelni, míg a nők számára a fittóniával készült floráriumok szoktak népszerűbbek lenni (a rózsaszínek miatt)
  • fenntartható mini ökoszisztémák, ezáltal tökéletesen illeszkednek a minden cégnél egyre fontosabb környezetvédelem vonalba
  • ideális irodai növények, ugyanis a zárt floráriumokat még locsolni sem kell – de minden íróasztalra kerülhet belőlük
  • nagy skálán lehet gondolkodni, amikor az árról beszélünk – a webáruházunkban jelenleg nem kapható egyedi floráriumot is tudunk készíteni, ami hozzáilleszthető a költségvetési kerethez

 

Céges karácsonyi ajándék témában a MiniKert 2023-ban is rendelkezésre áll, és természetesen cégeknek is tudjuk számlázni egyedi kézműves termékeinket.

blank

 

blank

blank

blank

Karácsonyi céges ajándékok rendelése

Céges vagy promóciós ajándékokat a következők szerint rendelhet:

  • Nézzen körül webshopunkban! A webshopban látható termékek nagyrészét rendszeresen készítjük, így az alapanyagok beszerzése gördülékenyen megy.
  • Határozza meg az egy főre jutó keretet, amilyen értékben ajándékozni szeretne!
  • Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyedi árajánlatot adhassunk, és megtaláljuk az Önnek legjobban megfelelő csomagot!
  • Számoljon az anyagbeszerzési és elkészítési időkkel! Különleges, kisméretű növényeket használunk, amelyeknek a beszerzése külföldről történik. Floráriumainkat kézzel készítjük, aminek ismét extra időigénye van.
  • A zárt floráriumok gond nélkül tárolhatók, nem igényelnek locsolást, így célszerű nem az utolsó napokra hagyni a kiszállítást.

karácsonyi ajándék ötletek

Bármilyen kérdésre, kérésre, ötletre készséggel reagálunk!

Megosztás:

És a többi...

blank

Penész a floráriumban

A kiszáradás mellett a penész okozza a legtöbb fejfájást a florárium tulajdonosoknak. Mitől jelenik meg a floráriumban? Mit lehet kezdeni vele? Hogyan lehet megelőzni? Hogyan

Tovább olvasom »
blank

Akváriumból florárium

Impozáns méretű, igazi szobai gondozásmentes minidzsungel, akár még világítással is: ezt kapjuk, ha akváriumból floráriumot készíttetünk vagy készítünk. Készülhet paludárium, amely a vízi és a

Tovább olvasom »

Florárium készítés

workshop