Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
nyitva
nyitva

Karácsonyi megrendelések – kéréseink és információk

AKTUALIZÁLVA 2022. KARÁCSONYRA!

Mi pontosan tudjuk, hogy a florárium tuti karácsonyi ajándék. Azért tudjuk, mert folyamatosan látjuk azoknak a reakcióját, akik meglátják egy kupacban a floráriumainkat és palackkertjeinket. Le vannak nyűgözve. Vagyis ha valakinek floráriumot szánsz ajándékba, akkor biztosan sikert fogsz aratni és az illető nagyon fog örülni.

Szeretnénk, ha minden megrendelést teljesíteni tudnánk és nem kellene senkit visszautasítani azért, mert már nincs rá idő és kapacitás, hogy elkészüljön a florárium. 2021. karácsonyán ez sikerült. Ezért összefoglaljuk – és szükség esetén kiegészítjük a floráriumok megrendelésével kapcsolatos legfontosabb dolgokat.

Amit tudnod kell:

  • A floráriumok elkészítési ideje – attól függően, hogy minden összetevőnk megvan-e hozzá – néhány órától néhány napig is terjedhet. Vagyis ha megvan az Álom Florárium, ne késlekedj, vásárold meg a webáruházban. Ha el kell készítenünk, akkor ezután fogunk elkezdeni dolgozni rajta. A megrendelések sorrendjében készítjük el a floráriumokat.
  • Az Azonnal vihető kategória floráriumaiból jellemzően 1-1 darab van elkészítve. Ha ott találsz olyat, ami tetszik neked, fizesd ki, foglald le, onnantól mi azt félretesszük neked.
  • Sok üvegből és növényből rendelkezünk készlettel, de biztosan előfordulhat olyan eset, amikor kompromisszumos megoldást javaslunk. Készítünk egészen karácsonyig floráriumokat. A webshopban jelezni fogjuk, hogy melyek ezek.
  • Ha karácsonyra rendelsz, az utolsó pillanatos kapkodást elkerülendő, vedd át korábban – feltéve persze, ha tudod valamilyen megbízható helyen “rejtegetni”. Az utolsó személyes átvételi nap: DECEMBER 22.
  • A legbiztosabb átvételi mód a személyes átvétel. Könnyen megközelíthető helyen vagyunk (10 percre az M0-ástól), így egy ismerősödet is megkérheted, hogy elvigye a csomagod.
  • A személyes átvételt illetően igyekszünk rugalmasak lenni, vagyis a szombat és vasárnap délelőtti átvételt is lehetővé tesszük. Ez DECEMBER 17. és 18.
  • A futárszolgálat is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a szállítmány időben és biztonságban elérjen hozzád, de ha nem szeretnéd, hogy bármi közbejöjjön, ne hagyd utolsó pillanatra! A futárszolgálatnak nagyjából december közepén kell átadnunk a kész, becsomagolt floráriumokat, hogy garantálni tudják a karácsony előtti kiszállítást. Hangsúlyozottan kérjük, hogy amikorra értesítést kapsz a futártól csomagod érkezéséről, oldd meg, hogy valaki átvegye!
  • Ha segítséget kérsz, akár a megrendeléshez, akár a rendelkezésre állással vagy átvétellel kapcsolatban, hívhatod munkaidőben a 06 20 521 5960-as telefonszámot is.

“Csilles” karácsonyi készülődést mindannyiunknak!

 

Megosztás:

És a többi...