A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Az online tanfolyam esetében az elállási jog nem gyakorolható.

Az általános szerződési feltételeket itt olvashatod: online tanfolyam ÁSZF

Florárium készítés online tanfolyam videókkal

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Te is készítenél floráriumot? Megmutatjuk, hogyan kell, így kikerülöd a buktatókat. Videó tanfolyamunkat a saját, egyéni tempódban nézheted végig, akár mobilról is. Mint egy megelevenedett szakkönyv!

Ez a termékünk

5.500Ft

Áraink alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t! Az értékesítést KATÁ-s kisadózó vállalkozásként végezzük.

Rövid ismertető

Online videótanfolyam a florárium készítéséhez szükséges eszközökről, tudnivalókról, ahol végig mutatjuk, hogyan készül el egy üveggömb florárium.

A tanfolyam megvásárlása után létrehozzuk felhasználónevedet és belépési jelszavadat, amivel végignézheted a 19 leckéből álló tanfolyamot, akkor, amikor ráérsz. A tanfolyamot bármikor elkezdheted, megszakíthatod és folytathatod, ahogy neked kényelmes. Még újra is nézheted!

A tanfolyam témái:

  • a florárium “hozzávalói” – amit tudnod kell az üvegekről, a szükséges eszközökről, a dekorkövekről és sok minden másról. Laci bemutatja saját készítésű eszközeit.
  • a florárium készítése lépésről-lépésre
  • a florárium gondozása

A tanfolyam online formában végezhető a https://online.sikermarketing.hu oldalon.
A tanfolyamhoz online hozzáférést kapsz, így a szállítás most nem értelmezhető.

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás