Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Az online tanfolyam esetében az elállási jog nem gyakorolható.

Az általános szerződési feltételeket itt olvashatod: online tanfolyam ÁSZF

Florárium készítés online tanfolyam videókkal

Te is készítenél floráriumot? Megmutatjuk, hogyan kell, így kikerülöd a buktatókat. Videó tanfolyamunkat a saját, egyéni tempódban nézheted végig, akár mobilról is. Mint egy megelevenedett szakkönyv!

7.500Ft (5.906Ft + ÁFA)

Rövid ismertető

Online videótanfolyam a florárium készítéséhez szükséges eszközökről, tudnivalókról, ahol végig mutatjuk, hogyan készül el egy üveggömb florárium.

A tanfolyam megvásárlása után 24 órán belül manuálisan létrehozzuk felhasználónevedet és belépési jelszavadat, amivel végignézheted a 19 leckéből álló tanfolyamot, akkor, amikor ráérsz. A tanfolyamot bármikor elkezdheted, megszakíthatod és folytathatod, ahogy neked kényelmes. Még újra is nézheted!

A tanfolyam témái:

  • a florárium “hozzávalói” – amit tudnod kell az üvegekről, a szükséges eszközökről, a dekorkövekről és sok minden másról. Laci bemutatja saját készítésű eszközeit.
  • a florárium készítése lépésről-lépésre
  • a florárium gondozása

Szeretnél jönni, de másik időpont lenne jó neked? Kérj értesítést!

A tanfolyam online formában végezhető a https://online.sikermarketing.hu oldalon.

Megosztás

Résztvevőink írták...

Remek hangulatú workshop volt, jó kis csapat jött össze. Laciról meg süt, hogy nagyon élvezi, köszi a szombat délutánt. Tartottam attól, hogy nem leszek elég kreatív, ügyetlenebb és lassabb leszek, stb. Ezt kb. az ismerkedésnél el is engedtem ;) Azt hiszem még jobban beleszerelmesedtem a floráriumokba ❤️
 
Bea
Rendkívül kellemes programnak bizonyult a florárium készítés. Tapasztalt, felkészült és lelkes volt az előadó, aki türelmesen válaszolt minden kérdésre, miközben terelgette a csoportot a mini kert készítésének útján. Élmény volt a Workshop minden perce, ezért bátran ajánlom az egyedül, párral, de akár nagyobb gyermekkel érkezőknek is! Két óra teljes kikapcsolódás, ahonnan feltöltődve, saját kis “kertjével” távozhat mindenki!
 
Nóri
A floráriumkészítő workshop egy igazi élmény volt. Laci türelmes, felkészült oktató és nagyon hasznos tanácsokkal vértezett fel mindenkit. A végeredmény pedig egy fantasztikus mini-kert lett, mely kicsi otthonom gyöngyszeme. A program összességében jól szervezett. Érdemes volt belevágni, mindenkinek meleg szívvel ajánlom.
 
Lili

További lehetőségek, ha saját magadnak szeretnél floráriumot készíteni: