Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Kiknek ajánljuk?

Pároknak, akik egy élményajándékot szeretnének egymásnak ajándékozni, de szülő-gyerek párok is élvezik a közös kertépítést!

A workshopon minden páros egy saját közös floráriumon dolgozik. Hogyan döntenek? Milyen képi világot álmodnak? Egy irányba gondolkodnak vagy széthúznak? A workshopra olyan alapanyagokat és kiegészítőket viszünk, amelyek a szokottnál szélesebb lehetőségeket adnak a résztvevők számára, hogy belső érzelmi világukat kifejezhessék, létrehozhassanak valami olyat, ami kettejük közös “kiskertje”. A workshop bevezető része oktatás a floráriumkészítésről, így mindketten megtanuljátok, hogyan készítsetek akár egyedül is majd egy következő floráriumot.

Egy páros workshopon vettünk részt közösen a férjemmel. Nagyon élveztük a közös floráriumkészítést, jól éreztük magunkat és mind a ketten kikapcsolódtunk a szürke hétköznapok után.
Nem utolsó sorban pedig egy gyönyörűséges floráriummal tértünk haza 😀
Maximálisan ajánlom a programot! (Dr. Boruzs Krisztina)

A részvételi díj a következőket tartalmazza:

  • egy pár részvételére jogosít
  • a fotón látható üveget, egy florárium elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot és az eszközöket biztosítjuk
  • a terembérlet két főre eső részét

A workshopon a fotón látható zárt üvegtetős floráriumot készíthetitek el, amelyet lépésről-lépésre megtanítunk. Olyan növényeket biztosítunk, amelyek kellően “strapabíróak” ahhoz, hogy floráriumotok sokáig életben maradjon.

A részvételi díj megfizetése után elektronikus számlát küldünk. Ez a számla szolgál belépőjegyként, amelyet elektronikusan mutathattok be a helyszínen.

A workshopot minimum 3 pár érvényes jelentkezésekor tartjuk meg. A workshop időtartama 2 óra.

Amennyiben a minimálisan szükséges létszám nincs meg, a megadott telefonszámon vagy e-mailben értesítünk. Ezért fontos, hogy ha a workshopot ajándékba adod valakinek, megkapjuk a megajándékozott elérhetőségét.

Páros florárium készítés workshop

Kiknek ajánljuk?

Pároknak, akik egy élményajándékot szeretnének egymásnak ajándékozni, de szülő-gyerek párok is élvezik a közös kertépítést!

Kézműves foglalkozás, amelyen közösen elkészítetek egy szépséges üvegtetős zárt floráriumot. Alapanyagot és eszközöket biztosítunk.

35.000Ft

Rövid ismertető

A floráriumkészítés különleges pozitív energiáit miért ne használnátok közös élményszerzésre?

Időpontok és helyszínek:

  • szervezés alatt
    Wekerlei Kultúrház és Könyvtár
    Budapest, 1192, Petur u. 7.
    Térkép »

Egy kis kedvcsináló:

A workshopokat az aktuális járványügyi szabályok betartásával szervezzük. Betegség esetén egy későbbi időpontban tudsz részt venni, vagy visszatérítjük a részvételi díjat.

Szeretnél jönni, de másik időpont lenne jó neked? Kérj értesítést!

Ennek a “terméknek” a megvásárlásával páros belépőjegyet váltasz a workshopra.

Megosztás

Résztvevőink írták...

Remek hangulatú workshop volt, jó kis csapat jött össze. Laciról meg süt, hogy nagyon élvezi, köszi a szombat délutánt. Tartottam attól, hogy nem leszek elég kreatív, ügyetlenebb és lassabb leszek, stb. Ezt kb. az ismerkedésnél el is engedtem ;) Azt hiszem még jobban beleszerelmesedtem a floráriumokba ❤️
 
Bea
Rendkívül kellemes programnak bizonyult a florárium készítés. Tapasztalt, felkészült és lelkes volt az előadó, aki türelmesen válaszolt minden kérdésre, miközben terelgette a csoportot a mini kert készítésének útján. Élmény volt a Workshop minden perce, ezért bátran ajánlom az egyedül, párral, de akár nagyobb gyermekkel érkezőknek is! Két óra teljes kikapcsolódás, ahonnan feltöltődve, saját kis “kertjével” távozhat mindenki!
 
Nóri
A floráriumkészítő workshop egy igazi élmény volt. Laci türelmes, felkészült oktató és nagyon hasznos tanácsokkal vértezett fel mindenkit. A végeredmény pedig egy fantasztikus mini-kert lett, mely kicsi otthonom gyöngyszeme. A program összességében jól szervezett. Érdemes volt belevágni, mindenkinek meleg szívvel ajánlom.
 
Lili

További lehetőségek, ha saját magadnak szeretnél floráriumot készíteni: