Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
kertesz-ajandekotletek
kertesz-ajandekotletek

Ajándék ötletek hobbi kertészeknek

A hobbi kertész – viselje gondját akár egy erkélykertnek, egy nagyobb vagy kisebb kertnek, vagy beltéri növényeknek – csodás hobbit választott. A jól kiválasztott és gondozott növények látványa megnyugtató hatással van mindenkire.

Mit adhatunk ajándékba egy hobbi kertésznek, egy újabb cserepes növény helyett?

blank

Kertész eszközök, kerti szerszámok

A kisméretű kerti szerszámok nem csak hogy magától értetődő ajándékok, de ráadásul mindig szükség is lehet rájuk. Nem baj ha egy kis kertben több ilyen készlet is van.
A kilenc funkciós szerszámkészlet messze nem csak kertészeknek hasznos. Akár egy szingli hölgy is nagyon örülhet egy ilyen szerszámnak, hiszen számos funkciója minden háztartásban szükséges munka elvégzésére alkalmassá teszi.

Szobanövény gondozó szerszámok

Különösen jó, hogyha egy kerti szerszám nem csak a valódi, nagy méretű kertekbe való. A szobanövények gondozására is szükséges lapát, időnként metszőolló vagy gereblye. Azonban a kisebb méretű cserepekbe nem férnek bele a hagyományos kerti kislapátok. De íme, a szobanövényekhez való szett:

szerszámok szobanövényekhez, erkélyládákhoz
blank

Beltéri öntöző szett kannával és permetezővel

Locsolókannája és permetezője valószínűleg minden kertésznek van. Igényes, szép megjelenésű darab azonban nem biztos, hogy van a háznál…

Kertész kötény

Strapabíró uniszex kötény, amely szintén nem csak kerti munkához, de bármilyen barkácsoláshoz, kerti főzőcskézéshez, grillezéshez is ideális.

blank
blank

Kertész táska kerti szerszámoknak

A kerti szerszámoknak szolgál elegáns tárolóként a kertész táska. Könnyű beledobni a szerszámokat, anyagának pedig nem árt a föld vagy homok. Kerti munkánál magunkkal is tudjuk vinni egyik ágyástól a másikig.

Beltéri növény gondozó szett

A legkisebb icipici szobanövények gondozásához is megfelelő eszközök találhatók ebben a szép kis dobozban. Metszőolló, pici locsoló és a növények leveleinek portalanítására szolgáló kendő található benne.

blank
blank

Csigacsapda – sörcsapda

A meztelen csigákkal folyamatos harcot vívó kertész hálás lesz nekünk egy ilyen igényes sörcsapdáért…

Florárium készítő csináld magad csomag

Ha a kertész nem tud kimenni a kertbe, minden bizonnyal boldog lesz, ha mégis tud kertet építeni. A florárium készítő csináld magad csomag tartalmaz minden alapanyagot, amire az üvegkert építéshez szüksége lehet.

Több design is elkészíthető a különféle csomagokkal.

blank
blank

Élmény ajándék: florárium workshop

Tapasztalataink szerint kiváló élmény ajándék a florárium készítés workshop. Vigyázat, a florárium készítés függőséget okoz!

Terítő nehezék

A kerti lét egyik csodás lehetősége az, ha kint tudunk étkezni a kertben, egy asztal körül. Ilyenkor a terítőnehezék nemcsak egyszerűen hasznos, de kötelező! Egy vérbeli kertész pedig nem tud könnyen elszakadni kerti szerszámaitól…

blank
blank

Egyedi bögre

Egyedi felirattal és design-nal rendelhetsz nálunk bögrét, pólót, szatyrot.

Megosztás:

És a többi...

blank

Florárium rétegek

A florárium különlegessége, hogy az üvegbe ültetés miatt a felszín alatt lévő rétegek is láthatóvá válnak, ráadásul mivel az üveg alul nem lyukas, és a

Tovább olvasom »