Barion Pixel

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Méret:

a gömb átmérője kb. 8 cm, teljes magasság kb. 32 cm, üvegtál mérete 14,5×14,5 cm

Gondozás:

Amikor a gömb teljesen kiszárad, vagyis könnyűvé válik, a gömböt egy tál vízbe kell helyezni. Kb. 15 perc alatt megszívja magát. Ekkor ki kell venni és lecsöpögtetni.

Tálon és felakasztva is tartható.

Elefántláb kokedama

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Elefántláb mohagömbben. Bohókás hatású vékony levelei mókásan mutatnak a "borzas" mohával. Üvegtányérral együtt adjuk, de függeszthető is.

9.500Ft

Áraink alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t!

Rövid ismertető

Nem gondozásmentes! Beáztatással locsolni szükséges heti 1-2 alkalommal.

A beültetett növény: közönséges elefántláb.

A kokedama készítéséről és gondozásáról bővebben: Kokedama – a japán mohagömb

“Azonnal vihető” kategória: ezek a floráriumok el vannak készítve. Ha ilyet vásárolsz, és néhány órán belül el szeretnéd vinni, mindenképpen telefonálj! (Átvételi pont: Kapcsolat) A rendszeresen készített darabok esetében NEM azt a konkrét terméket látod a fotón, amit meg fogsz kapni, a sziklák és a növények eltérhetnek. Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, mindenképpen a megrendelés előtt keress minket elérhetőségeinken.

“Megrendelhető” kategória: ezeket a floráriumokat megrendelésre készítjük. Ha már több is készült belőle, akkor a termékkép galériában láthatod a korábban készült darabokat. E-mailben vagy telefonon tudunk felvilágosítást adni arról, hogy mikorra tud elkészülni. (Ez néhány órától néhány napig terjed általában.) Ha van olyan eleme a floráriumnak, ami különösen megtetszett és ragaszkodsz hozzá (pl. szikla színe vagy a növény fajtája, színe), kérjük, jelezd nekünk, hogy a készítésnél figyelembe tudjuk venni.

A florárium érzékeny jószág, ezért elsősorban a személyes átvételt javasoljuk, amelyre Budapest XVIII. kerületében, műhelyünkben, az M0-ás autóúttól 10 percnyire, az M5-ös autópálya bevezető szakaszától 5 percnyire tudsz sort keríteni. A személyes átvétel előre egyeztetett időpontban, HÉTVÉGÉN is lehetséges! Kérjük, hogy a megrendelés Megjegyzés rovatába írd be, mikor szeretnéd átvenni a floráriumot, vagy keress minket e-mailben vagy munkaidőben a következő telefonszámon: 06 20 521 5960.

Útvonalterv az M0-ás lehajtóról

Házhozszállítást is kérhetsz, amelynek díja földrajzi helytől függően változik.

  • Budapest területén belül
    (szerdai kiszállítási napon): 5.100 Ft
  • Agglomeráció területén
    (szerdai kiszállítási napon)6.900 Ft
  • Budapest és az agglomeráció területén belül
    (expressz kiszállítás, 1 munkanapon belül): 8.900 Ft
  • Országos (agglomeráción kívüli): 8.900 Ft

A kiszállítás Budapesten és az agglomerációban hetente egy alkalommal, az ország többi részére a futárszolgálatnak való átadást követő 2-4 munkanapon belül történik. A kiszállítás pontos idejéről a futárszolgálat e-mail és sms értesítést küld.

Lehetőség van expressz kiszállításra is, ha ilyet szeretnél és a florárium rendelkezésre áll, keress minket elérhetőségeinken!

Részletesen: házhozszállítás

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Engedélyezett utánrendelésre

Megosztás