A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Növénykedvelőknek, hobbi kézműveskedőknek, kreatív embereknek lélekmelengető ajándék.

A részvételi díj a következőket tartalmazza:

  • egy fő részvételére jogosít
  • a fotón látható üveget, a florárium elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot és az eszközöket biztosítjuk
  • a terembérlet egy főre eső részét

A workshopon a fotón látható zárt üvegtetős floráriumot készítheted el, amelyet lépésről-lépésre megtanítunk. Olyan növényeket biztosítunk, amelyek kellően “strapabíróak” ahhoz, hogy floráriumod sokáig életben maradjon.

A részvételi díj megfizetése után a megadott résztvevő nevének megjelölésével elektronikus számlát küldünk. Ez a számla szolgál belépőjegyként, amelyet kinyomtathatsz vagy elektronikusan is bemutathatod a helyszínen.

A workshopot a megrendezéskor érvényes járványügyi szabályok szigorú betartásával szervezzük. Amennyiben a workshop a járvány miatt nem lesz megtartható, azt egy későbbi időpontban pótoljuk. Ha az új időpont nem felel meg a számodra, a részvételi díjat visszautaljuk.

Kérjük, hogy ha bármilyen tünetet észlelsz magadon, inkább maradj otthon! A befizetett összeg nem veszik el a számodra, mert egy későbbi időpontban várunk.

Bár reméljük, hogy minket is elkerül a vírus, előfordulhat, hogy nem tudjuk megtartani a workshopot. Ebben az esetben minél előbb értesítünk a megadott e-mail címeden vagy telefonon.

Mi rendelkezünk védettségi igazolvánnyal.

Workshopjainkat rendszeresen szervezzük több helyszínen.

Florárium készítés workshop

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Növénykedvelőknek, hobbi kézműveskedőknek, kreatív embereknek lélekmelengető ajándék.

Kézműves foglalkozás, amelyen elkészíthetsz egy szépséges üvegtetős zárt floráriumot. Alapanyagot és eszközöket biztosítunk. A foglalkozás első részében beavatunk a floráriumokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókba, majd közösen, lépésről-lépésre elkészíted saját design-odat. SZEPT. 10-én 15 órától!

Ez a termékünk

19.500Ft

Áraink alanyi mentesség miatt nem tartalmaznak ÁFA-t! Az értékesítést KATÁ-s kisadózó vállalkozásként végezzük.

Rövid ismertető

Kézműves foglalkozás, amelyen irányításunkkal elkészíthetsz egy csodás floráriumot!

Időpont: 2022. szeptember 10. szombat 15 óra

Helyszín:

Wekerlei Kultúrház 1192 Budapest, Petur u. 7.

Első workshopunkról összefoglalót készített a Kispest TV:

A workshopokat az aktuális járványügyi szabályok betartásával szervezzük. Betegség esetén egy későbbi időpontban tudsz résztvenni, vagy visszatérítjük a részvételi díjat.

Ennek a “terméknek” a megvásárlásával belépőjegyet váltasz a workshopra.

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Törlés

Megosztás