Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Méretek:

magasság 18 cm, legnagyobb átmérő 28 cm, tömeg 1,8 kg

Gondozás:

blankA lényeg: ezt a floráriumot úgy kezeld, mint a sivatagot, amelyet akár el is érhet egy zápor, és kivirágzik.

Tedd világos helyre, figyeld a növények leveleit. Amikor elfogyott belőlük a nedvesség, jelezni fognak. Röviden és velősen: Florárium gondozás típusok

 

Nyitott szukkulens floráriumunk a következő gondozást igényli:

  • A szárazságtűrő növényeket is kell locsolni, azonban roppant körültekintően! Meg kell várni, míg kiszárad a földjük, és csak ezután szabad egy kevés vizet adni nekik. A pozsgások és kaktuszok nagyon jól tűrik a szárazságot, a folyamatos nedves környezet viszont árt nekik.
  • A szárazságtűrő pozsgások általában szeretik a napos helyet, bár akad ez alól is kivétel.
  • Télen a szárazságtűrők (szukkulensek) a hűvösebb helyet kedvelik. Helyezd a floráriumot a leghidegebb helyre, ablakba! Nálunk egy északi fekvésű ablakban nagyon jól érzik magukat, ami alatt nincs fűtőtest. Ha már egyszer kevés a fény, legalább legyen hűvös.

Kayu exkluzív szukkulens tál – Anto

A floráriumokat az éppen szezonálisan rendelkezésre álló növényekből készítjük, a sziklák és egyéb dekorációs elemek is eltérhetnek a képen látható mintadarabétól.

Ez a termékünk jelenleg nem rendelhető!

Rövid ismertető

A Kayu család minden tagja különleges technológiával készült. A kézműves üveg kávéfába lett beillesztve, a még folyékony üveg befolyt a gyökér réseibe, ezáltal stabil helyet kapott.

A csodás “cappuccino-rétegek” első rétege a hófehér, amelyet a sötétbarna föld követ. A felszínt a sivatagi hangulat alapvető eleme, a homok borítja.

Ebben a beültetésben a következő növények vannak:

Azt szeretnénk, hogy pontosan azt a terméket vásárold meg, amire igazán szükséged van. Ezért ha vásárlás előtt felmerült benned kérdés a termékkel kapcsolatban, itt felteheted és mi rövid időn belül válaszolunk neked.

Megosztás